Közel 10 milliárd forintért építhet új stadiont Diősgyőrön Garancsi cége

garancsi

9,8 milliárd forintért a Market tervezheti és építheti meg a Diósgyőri Stadiont – derült ki az EU-s közbeszerzési értesítő legújabb számából.

A munka magába foglalja a meglévő Diósgyőri Stadion teljes elbontását és újraépítését. A Market feladatai az eredményhirdetés alapján:

„Tervezés: vázlatterv elkészítése, engedélyezési tervdokumentáció elkészítése, jogerős építési engedély megszerzése, kiviteli tervdokumentáció elkészítése, tervezői művezetés. Kivitelezés: az MVSC Sporttelep fejlesztésének a célja egy NB 1.-C kategóriájú stadion kialakítása.”

Az Átlátszó további Market Építővel kapcsolatos cikkei:

Még 170 millió forint az úszó vb-re

Újabb 3 milliárdos megbízást nyert Garancsi cége

Garancsihoz köthető cégek nyerték a legtöbb kormányközeli közbeszerzést tavaly – itt a toplista

A Videoton FC tulajdonosának és a Magyar Természetjáró Szövetség elnökének, az Orbán-barát Garancsi Istvánnak a fő érdekeltsége, a Market 2015-ben összesen nettó 40,7 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert.

Többek között a Market Építő végzi a Dagály kivitelezését is 38,5 milliárd forintért. Valamint a cég nyerte a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Campus-fejlesztési projektjének tenderét, amelynek keretében Médiaházat és Műteremházat épít 3,1 milliárd forintért.

Forrás: Közel 10 milliárd forintért építhet új stadiont Diősgyőrön Garancsi cége | Átlátszó blog

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .